Groepsdiner

Ben je op zoek naar een locatie in Valkenburg waar je met een gezelschap kunt dineren? In de verschillende ruimtes van Brasserie Buitenhuis kunnen we groepsdiners organiseren.

Voor groepen van 12 personen en groter spreken we graag een menu af. 

Maak prijsindicatie

Proeverijmenu

Voor groepen vanaf 12 personen tot en met 80 personen
€ 39,50 p.p.

Verrassing van voorgerechten; proeverij van verschillende voorgerechten van de chef

***


Keuze uit een vis, vlees of vegetarisch gerecht


***


Verrassing van nagerechten; proeverij van verschillende nagerechten van de chef

Shared dining menu

Voor groepen vanaf 12 personen tot en met 50 personen.
€ 39,50 p.p.

Verrassing van voorgerechten; proeverij van verschillende voorgerechten van de chef


***


Verrassing van hoofdgerechten; proeverij van verschillende hoofdgerechten van de chef


***


Verrassing van nagerechten; proeverij van verschillende nagerechten van de chef

Kas menu (wisselend maandmenu)

Voor groepen tot en met 150 personen.
€ 38,00 p.p.

Vast voorgerecht


***


Vast hoofdgerecht


***


Vast nagerecht; proeverij van verschillende nagerechten van de chef

Hier kan alleen rekening worden gehouden met vegetariërs (geen vlees of vis wordt dan ook automatisch vegetarisch)

Proeverijmenu

€ 38,50 p.p.
Voor groepen vanaf 12 personen tot en met 80 personen

Verrassing van voorgerechten; proeverij van verschillende voorgerechten van de chef

Keuze uit een vis, vlees of vegetarisch gerecht

Verrassing van nagerechten; proeverij van verschillende nagerechten van de chef

 

Shared dining menu

€ 39,50 p.p.
Voor groepen vanaf 12 personen tot en met 50 personen.

Verrassing van voorgerechten; proeverij van verschillende voorgerechten van de chef

Verrassing van hoofdgerechten; proeverij van verschillende hoofdgerechten van de chef

Verrassing van nagerechten; proeverij van verschillende nagerechten van de chef

 

Kas menu (wisselend maandmenu)

€ 36,50 p.p.
Voor groepen tot en met 150 personen.

Vast voorgerecht

Vast hoofdgerecht

Vast nagerecht; proeverij van verschillende nagerechten van de chef

 

Hier kan alleen rekening worden gehouden met vegetariërs (geen vlees of vis wordt dan ook automatisch vegetarisch)